Koop Air Max verkoop

Koop Air Max verkoop Hot

http://www.b-review.com/media/reviews/photos/thumbnail/300x240s/8b/ab/63/174970-koop-air-max-verkoop-66-1535768042.png
 
0.0 (0)
221   0   1   0
 
Write Review

Location

State
London
City
London
Address
London
Postal Code
London

Contacts

Phone Number
18505963215
E-mail
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Categories Served

Categories:
nike
Takahashi Jun, NikeLab-oprichter, creative director, undercover en NikeLab zijn in 2012 samen op reis gegaan. Hun ontwerpen combineren state-of-the-art materialen met de meest innovatieve technologieën om de meest impactvolle en futuristische ontwerpen te creëren.

Een Japanse ontwerper maakte de meest luxe lijn bij Nike, omdat de monniken van Heian Mountain meer dan zeven jaar geleden, 1000 jaar geleden, op een afstand van 40 tot 80 km (duizend tot duizend kilometer) duizend jaar geleden rondliepen. Onze droom is is. In deze oefening vond Takahashi zijn eigen groep monniken, dus ik ontwierp deze verzameling op basis van dit idee als een belangrijk element van bruikbaarheid en elegantie.

Kleding lekt innerlijke rust en kalmte uit, hun doel is "het woord van Nike te gebruiken", om de algemene afleiding van hardlopers te elimineren die helpt Zen te bereiken ". Straatkleding en basissens worden meestal intact gelaten tussen Takahashi en de undercover en worden aangevuld met reflexieve details die schijnen in het donker.

Map

Swap Start/End

User reviews

There are no user reviews for this listing.

Already have an account? or Create an account